Algemene voorwaarden

VERKOOPVOORWAARDEN VAN W & W 

Gebouw en aanvaarding van de Algemene Verkoopvoorwaarden

Deze algemene contractvoorwaarden (hierna ook " Algemene Voorwaarden ") regelen het aanbod door W&W  " van producten op www.WenW.eu (hierna ook " Site "). De Algemene Voorwaarden moeten door de Gebruiker worden geaccepteerd op het moment van registratie op de Site, om gebruik te kunnen maken van de daarin gedane aanbiedingen en om verder te gaan met de aankoop van producten.
W&W  behoudt zich het recht voor om de Algemene Voorwaarden op elk moment, geheel of gedeeltelijk, te wijzigen door Gebruikers via de Site op de hoogte te stellen met een opzegtermijn van ten minste 30 dagen, als de methoden worden gewijzigd; van het gebruik van de aangeboden producten en diensten. Gebruikers dienen deze pagina daarom periodiek te raadplegen om altijd op de hoogte te zijn van de toegepaste voorwaarden. Het is duidelijk dat het gebruik van de site na dergelijke wijzigingen de stilzwijgende aanvaarding ervan impliceert.

Eigendom van de website - Type aanbiedingen

De website is eigendom van W&W, Nederland, Zuidland,  btw-nummer ...................., Kamer van koophandel .................. De naam "WenW.eu" is een handelsmerk geregistreerd door W&W. De op het terrein aanwezige producten worden doorverkocht door W&W . 
De producten kunnen worden verkocht via een permanente catalogus en via " flash-deal " -formules of promoties die voorzien in beschikbaarheid van producten die onderhevig zijn aan kwantitatieve en / of tijdslimieten. Het aanbod van producten ligt op de categorieën wijnen, mousserende wijnen en Whisky. Na een aankooptransactie zal W&W.eu  aan de gebruiker een bevestiging sturen van de bestelling en de indicatie, de verzending van de goederen.

Top

Mailing lijst

Vul uw E-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Vul een geldig E-mail adres in.
Email address already subscribed. Continue if you wish to unsubscribe.
Abonneren
Unsubscribe

Wiskey en Wijn 2020

eCommerce by CubeCart